Новият проектор Acer Predator Z650 разширява семейството на геймърските „хищници“

Публикувано от ComputerNet 24/03/2016 0 Коментар(и)

Проекторът Predator Z650 е най-новото попълнение в геймърската фамилия “хищници” на Acer, което ще се опита да спечели сърцата на геймърите с редица важни качества като с Full HD резолюция, специализирани гейминг режими, по-широка цветова гама и 20-ватов DTS звук.

 

 

Acer Predator Z650 предоставя доста полезни за игрите възможности, каквато е например тази за възпроизвеждане на картина с диагонал 100 инча (2,54 м) от разстояние само 1,5 м. до екрана. Контрастното съотношение от 20 000:1 осигурява наистина детайлна картина, необходима за спечелването на една битка или преминаване в следващото ниво на игрите. Игрите имат кристално ясни цветове, дори и когато изображението е уголемено до гигантски размери. Технологията ColorPurity възпроизвежда по-широка и чиста цветова гама, а sRGB гарантира, че цветовете се запазват същите като оригиналните. Други две технологии – ColorBoost3D и ColorSafe II – инжектират брилянтни цветове в игрите.

Не е без значение и приятният за окото дизайн на проектора, изпълнен в характерната за Predator продуктите комбинация от червено и черно.

 

 

В корпуса е предвидено и вградено отделение за донгъл, в което има електрическо захранване. Безжичият Wireless HD модул ще отърве геймърите от кабели, без да загубят качеството на Full HD резолюцията. Сред другите екстри споменаване заслужават също възможността за извеждане на персонализиран начален екран с избрано от потребителя изображение от игра и Bluetooth аудио връзката.

 

 

Моделът идва с няколко специализирани гейминг режими: Dark – кристални сенки и висок контраст в тъмна среда; Bright – контролира акцентите и повишава контраста в ярки среди; Game Auto – анализира всеки кадър в реално време и автоматично регулира изображението за подобряване на видимостта, контраста и цвета.