Нови измерения в цветния печат с последното поколение устройства на Lexmark

Публикувано от ComputerNet 30/03/2016 0 Коментар(и)

Новото поколение цветен печат дойде.

Той е по-ярък и по-прецизен от всякога.

Новото поколение цветни принтери и многофункционални устройства на Lexmark поддържат специфични за индустрията изисквания, като предлагат нов начин за спестяване на тонер, хартия, консумативи, енергия и време.

Цвят, който смайва. Решения, които свързват. Технология, която спестява.

 

 

Цвят, който смайва.

Носи нов живот на идеите и ги оцветява с живи, истински цветове.

Новото поколение цветни принтери и многофункционални устройства на Lexmark възпроизвеждат най-ярките, остри и прецизни печатни копия създавани досега. Цветът е толкова жив, текстът толкова отчетлив, изображенията толкова ясни ..., че погледът ви инстинктивно ще прескочи отново към тях, след като вече един път сте ги погледнали.

Новият unison core/shell тонер на Lexmark 700 и 800-серия е инженерно проектиран за по-ярки и по-остри цветове. Вграденото калибриране по PANTONE® и шаблонните цветни проби ще ви помогнат да извлечете идеалния цвят за вашите проекти, а технологията Lexmark Color Replacement комбинира обикновени (spot) цветове с RGB, за по-голяма прецизност при отпечатването на точни цветове в лога и други изображения.

 

 

Новата 800-серия МФУ използват висококачествени CCD (Charged Coupled Device) сензори и прецизни оптични стъклени лещи, съставени от 5 части, за сканирането на детайли с много висока резолюция и по-широко цветово пространство. Дълбочината на фокусното поле и почти незначителните изкривявания при сканиране запазват цвета и информацията с максимална точност.

От печатането до сканирането, новото поколение принтери и МФУ предлагат такова качество, че можете да направите и най-професионалната работа от офиса или в домашни условия.

 

Решения, които свързват.

Там, където софтуерът, хардуерът и човешкият фактор си взаимодействат

Със способността на компанията да се адаптира към непрекъснато променящата се бизнес среда, машините и софтуерът на Lexmark винаги са със стъпка напред повишавайки производителността на работния процес – независимо дали бизнесът е настолен или мобилен.

 


Новото поколение МФУ и цветни принтери може да се интегрира с Kofax TotalAgility® от Lexmark, първата и единствена унифицирана платформа за разработване и внедряване на интелигентни приложения.

 

Технология, която спестява.

Спестете време, главоболия, енергия и пари.

Новата цветова платформа на Lexmark предлага нови начини за спестяване на тонер, хартия, консумативи, енергия и време.

С Ultra High Yield Replacement при някои от моделите, тонер касетите достигат  капацитет до 55 000 в черно и до 55 000 цветни страници, а компонентите им са предназначени за натоварване до 300000 страници. Това означава по-дълги интервали на производство, по-малко прекъсвания, по-малко отпадъци от опаковки.

 

 

Новото поколение unison core/shell тонер касети имат по-ниско триене и работят при по-ниски температури. А режимът за пестене на енергия допълнително минимизира енергопотреблението. Всичко това понижава общата цена на притежание в сравнение с модели от същия клас на конкурентни марки - в крайна сметка спестявате пари.