Optoma представя нова гама проектори за домашно кино за спортното лято

Публикувано от ComputerNet 20/04/2016 0 Коментар(и)

 

Спортните фенове, геймърите и любителите на киното и телевизията, ще бъдат развълнувани от новата гама проектори на Optoma. С приближаването на спортното лято, идва и подходящото време футболните фенове да инсталират система за домашно забавление.

 

Новите H114, H183X и S331 могат да се похвалят с висока яркост и изключителна точност на цветовете на огромен екран по всяко време на деня. Те допълват цялостната гама от домашни проектори Optoma, която включва популярните 1080p модели късофокусен проектор GT1080e и HD141X.

 

Едно от основните предимства на използване на проектор вместо телевизор, е способността да се постигне образ, който изпълва зрителното поле. Джо Ахмед, ръководител на отдел Маркетинг в Optoma EMEA, коментира: "Ненадминатият и достъпен размер на изображението, който проекторът предлага, осигурява пълно потапяне и изживяване на спортните предавания. С приближаване на лятото на спорта, лесно преносимата домашна проекционна система е абсолютно необходима за феновете на футбола."

 

Новите проектори имат вградени високоговорители и един HDMI вход, който позволява свързване към най-новите лаптопи или Blu-ray® плейъри, както и игрови конзоли като Sony® PS4, Microsoft® Xbox One или цифрови телевизионни приемници. Аудио изходът дава възможност за връзка към външни озвучителни системи. Optoma S331 разполага и MHL свързаност, което го прави лесен за споделяне на съдържание от таблети и смартфони.

 

Безжичната свързаност е  допълнителна опция, която дава възможност на потребителите да стриймват съдържание безжично от компютър, лаптоп или мобилно устройство с лекота.

 

Геймърите могат да се насладят на ниското входно закъснение от 33ms за бързо време за реакция. Проекторите също са преносими и лесни за настройка, за използване във всяка стая или на гости при приятели.

 

Трите нови модела прожектират истинско 3D съдържание от почти всеки 3D източник, включително 3D Blu-Ray плейъри, 3D броудкастинг и най-новото поколение конзоли за игри.

 

Детайлни спецификации за всеки от моделите заедно с информация за цялата продуктова гама са достъпни на www.optoma.eu, както и на www.computernet.bg.

 

Ключови характеристики

 

H114

H183X

S331

Поддържан размер на екрана:

27" до 300"

27" до 300"

27" до 300"

Входно закъснение:

33ms

33ms

33ms

Резолюция

HD Ready

HD Ready

SVGA

Яркост:

3,400 ANSI lumens за прожекции на дневна светлина

3,200 ANSI lumens за прожекции на дневна светлина

3,200 ANSI lumens за прожекции на дневна светлина

Висок контраст:

27,000:1

27,000:1

22,000:1

Изключителни цветове:

Изключителна точност на цветовете - Rec709

Изключителна точност на цветовете - Rec709

sRGB точно реалистично цветопредаване

Свързаност:

HDMI, VGA, 2W високоговорител

HDMI, VGA, 2W високоговорител

2x HDMI, MHL, 2W високоговорител

Преносимост:

Лек и преносим - само 2,17 кг

Лек и преносим - само 2,17 кг

Лек и преносим - само 2,17 кг