Професионален масажен стол LC7800S+ със сканиращ тялото сензор

 Професионален масажен стол LC7800S+ със сканиращ тялото сензор

Масажният стол LC7800S+ принадлежи към най-новата линия професионално масажно оборудване, снабдено с последните технологични решения - предварително сканиране на тялото, 3D масаж, термо и вибромасаж, въздушни възглавници, ролков масаж. Осигурява масаж на цялото тяло, от главата до петите.

 

 • Сканиращ тялото сензор предварително персонализира всяка масажна сесия
 • Вграден ролков механизъм за масаж на главата, врата, раменете, гърба, кръста и таза
 • Функция "Нулева гравитация"
 • Топлинен механизъм за загряване
 • Въздушен механизъм за масаж
 • Въздушни възглавници за масаж на ръцете
 • Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
 • Масаж с предварително запаметени програми
 • Вградени високоговорители и Bluetooth свързаност
 • Многофункционално дистанционно управлениe

 

Функция 
нулева гравитация
Масаж на ръце
Масаж на прасци,
глезени и стъпала
Масаж на таза
и бедрата
Ролков механизъм
за масаж

Характеристики:

 • Сканиращ тялото сензор предварително персонализира всяка масажна сесия
 • Ролков безшумен механизъм с различни масажни програми и интензивност
 • Имитация на ръчен масаж на главата и раменете
 • Функция "Нулева гравитация" - При режим на "нулева гравитация" бедрата и краката са поставени над сърцето. Гравитацията (теглото) на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, така че натискът върху тялото да бъде напълно разсеян. 
 • Масаж чрез въздушен поток
 • Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
 • Въздушни възглавници за масаж на мишници и предмишници
 • Висококачествена тапицерия от еко кожа
 • Вградени високоговорители и Bluetooth свързаност
 • Многофункционално дистанционно управление с голям LCD екран
 • Колела за по-лесно придвижване

 

Бърза и лесна инсталация
Столът се инсталира и привежда в готовност за минути. Облегалката за глава и опората за крака може да се коригират при инсталиране и да се променят в зависимост от потребностите на потребителя.
 

Интерактивен екран

Чрез екрана на дистанционното управление можете бързо да се запознаете с масажните програми и характеристики на стола. Можете да изберете от шест предварително програмирани автоматични режима, които позволяват да променяте функцията 3D, силата на масаж и топлинната компресия. Дистанционното управление позволява и ръчно управление на всяка област на масажния стол.


 

Потребителски настройки

Потребителите могат сами да конфигурират режима на дистанционното управление, последователността и интензивността на масаж.
 

Предварително програмирани режими

Потребителите могат да изберат от 6 предварително програмирани режима:
- Vitality - тонизиращ тялото масаж.
- Health Preserving - укрепва организма, заздравява мускулите, сухожилията и ставите.
- Relax - носи релаксация на цялото тяло, идеален за след тренировка или облекчаване на стреса.
- Sleep Soothing - успокояващ масаж за облекчаване на цялото тяло и подготовка за спокоен сън.
- Shoulder / Neck (Рамене / врат) - предлага програмирана опция, която се фокусира върху тези точки с помощта на 3D технология. Площта на рамото и врата е зоната, в която се съсредоточава стреса, затова редовния масаж на раменете и врата облекчава стреса, намалява риска от главоболие и създава цялостно усещане за спокойствие в организма.
- Waist (Кръст) - е програма, предназначена за потребители с болки в долната част на гърба, лошо храносмилане или менструални спазми.

 

 

Регулируема крачна секция и седалка
Седалката и крачната секция са регулируеми с помощта на дистанционното управление. С едно натискане на бутон може да регулирате височината на крачната секция, така че потребителите с различна височина да получат ефективен масаж.

3D масажна функция
3D масажната функция се извършва от ролковите масажни бобини, което създава усещането за масаж с човешки ръце. За по-интензивен масаж в дълбочина, потребителите могат да увеличат силата на 3D функцията. Също така можете да изберат положението на облегалката за глава и да фиксират зоната на напрежение във врата.

Нулева гравитация
Режимът нулева гравитация, дава на потребителите усещането, че се намират в космическа капсула, в пространство без гравитация. Тази технология създава по-дълбоко чувство на релаксация.

Грижа за фигурата - Aerolism технология
Aeroslim технологията използва въздушни възглавници, за да засили обмяната и тонизира определени части на тялото. Тя е особено ефективна в областта на бедрата и седалището, като се грижи не само да запази линията, но и за правилната форма.

Масаж на таза
Седалков механизъм за масаж на таза, осигуряващ по-голяма стабилност и облекчаване на болката.

Режим нагряване с въглеродни нишки
Темпериращ масаж дава възможност на потребителите да нагряват краката и ходилата. Технологията е безопасна и ефективна, облекчава болката и увеличава кръвообращението. Отоплението се контролира чрез дистанционно управление на стола.

Шиацу масаж
Потребителите страдащи от възпалителни ставни заболявания могат да се възползват от Шиацу масаж на ръцете за облекчаване на болката и подобряване на кръвообращението. Поставете ръцете си в подлакътниците и активирайте Шиацу масаж.

Многостранен масаж с въздушни възглавници
Столът е оборудван с 27 въздушни възглавници, покриващи различни точки на тялото. Те предлагат релаксиращи масажи на раменете, кръста, таза, бедрата, ръцете, краката и ходилата. Пулсиращите въздушни възглавници увеличават циркулацията на кръвта.

Bluetooth свързаност и вградени високоговорители
Потребителите могат да слушат музика по време на масажните процедури, като се свържат директно към вградените високоговорители посредством телефон, таблет, лаптоп или друго мобилно устройство.

Сканиращ сензор
LC7800S+ използва технология за сканиране на тялото, като като кара масажните ролки да прилягат към уникалните извивки на всяка фигура. Това осигурява персонализиран масаж за всеки човек, който използва стола. Всеки път, когато нов човек седи на стола, технологията за сканиране на тялото определя най-добрите места за ефективен масаж.

Лесна поддръжка
Ако столът се съхранява в относително суха стая с ниска влажност, има много малък риск от всякакъв вид неизправност. Достатъчно е столът да се забърсва с леко влажна кърпа и мек почистващ препарат.
 

 

 

Видове масаж:

Дълбоко месене (ролков масаж)

Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, стигащ до горната част на бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Разтриване

Оказва положителен ефект при болки в ставите, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите.
 

Шведски масаж

Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми.

Шиацу

Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

Термомасаж

Нагряване в областта на таза и бедрата с въглеродни влакна, източник на инфрачервена топлина. Затоплянето помага при лечението на неврологични заболявания. Облекчава болките и сковаността.

Въздушна компресия

Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява. Въздушните възглавници нежно масажират тялото на потребителя, стимулират се естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична. Има няколко вида въздушен масаж. Добър резултат дава едновременния масаж на горните и долните части на тялото.

 

 

Размери и характеристики:

 

 

Характеристика
Гаранция / мес.12
 • Модел: LC7800S+
 • Наличност: С поръчка
 • 4,740.12 лв.