Кожен масажен стол за цяло тяло GJ-6105

Ново Кожен масажен стол за цяло тяло GJ-6105
  • Интелигентен сканиращ тялото механизъм
  • 6 вида масажни функции - размесване, потупване, комбиниран, шиацу, ролков, въздушен
  • Режим нулева гравитация
  • Топлинен механизъм за загряване в областта на кръста, седалището и бедрата
  • Въздушен механизъм за масаж на ръце, рамене, крака и стъпала
  • Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
  • LCD пулт за управление

Масажен стол GJ-6105

 

Масажният стол Rexton GJ-6105 комбинира в себе си голям брой разнообразни масажни техники. Оборудван е с безшумен ролков механизъм, имитиращ ръчен масаж. Столът може да бъде включен в позиция на нулева гравитация, по този начин ролковият механизъм достига всички места и масажът е по-ефективен. В автоматичните и индивидуалните програми на GJ-6105 са застъпени функциите - разтягане (стречинг), въздушна компресия, рефлексотерапия, термотерапия. Столът е изработен от висококачествени материали и тапицерия от еко кожа. Притежава многофункционално дистанционно управление с голям LCD екран.

Ролков механизъм

 

Масажният стол GJ-6105 извършва  прецизен ролков масаж от основата на главата до кръста. Механичната система достига до основата на кръста. Формата на шината пасва идеално по извивките на човешкото тяло, осигурявайки прецизен масаж, който стимулира акупунктурните точки на гърба, премахва умората и възстановява добрата Ви физическа форма.

Нулева гравитация

 

При режим "Нулева гравитация" ъгълът между тялото и краката е приблизително 127 градуса. Бедрата и краката са в позиция над сърцето. Теглото на всяка част от тялото се разпределя равномерно върху масажния стол, като натискът върху тялото е разпределен равномерно. Тази позиция води до състояние на безтегловност, при което можете да се насладите на перфектна релаксация без ограничения.

Стречинг програма (разтягане)

 

Програмата за стречинг разширява вътрешните коремни мускули и отпуска диафрагмата. При използването й гърбът се разтяга чрез пълно извиване. Тази програма е предназначена за хора, които водят заседнал начин на живот и търсят пълно раздвижване на кръвта и гръбначните мускули.

Въздушни възглавници и крачна секция

 

Масажният стол GJ-6105 е оборудван с въздушни възглавници. С помощта на пулта за управление може да се регулира силата на натиск и налягане. Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява тялото. Въздушните възглавници стимулират естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична. Столът е оборудван с удължаваща се крачна секция, което го прави подходящ за хора с различна височина. Устройството за масажиране на краката може да бъде удълженo до 20 см. Столът е оборудван с рефлексотерапевтичен ролков масаж на ходилата. Масажът на краката стимулира ефективно лимфния дренаж и укрепва имунната система. Комбинацията от въздушни възглавници и ролки дава възможност на краката да се отпуснат и релаксират след продължително натоварване.

Функция загряване на тялото

 

GJ-6105 предлага затопляне на определени зони на тялото - гърбът, таза и бедрата. Загряването спомага за пълното отпускане на мускулите, за да бъде масажа по-ефективен и дълбок. Благодарение на тази технология се подобрява циркулацията на кръвта и ефективно се намалява умората.

 

Видове масажни техники

 

Размесване
 

Този вид масаж спомага за отпускане на рамената и плешките. Дава много добри резултати в случаите на настинка, схващане или при натрупана умора и стрес. Спомага за релаксирането на мускулите и облекчава болки при плексит или ошипяване. Подпомага добрия и пълноценен сън.

Шиацу
 

Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

Шведски масаж
 

Най-известният масаж, който се прилага за релаксация и избавяне на тялото от токсините. Засилва имунната система и увеличава броя на белите кръвни телца в организма. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми. Добър при високи нива на стрес и напрежение.

Разтриване
 

Нежно и постепенно разтрива всеки мускул до пълно отпускане. Раздвиждва лимфата, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите за по бързо възстановяване.Този масаж има положителен ефект при схващания, болки, мигрени,виене на свят, остеоартрит.

Почуквания
 

Масажната техника с почуквания /леко перкусионни движения/ се бори с емоционалния стрес. Прилага се при наличие на тревожност, напрежение, стрес и депресия. С почукване на специфични енергийни точки, тялото се отпуска и освобождава от негативни мисли и настроения. Тази техника се прилага успешно и за премахването на хронична болка, от травма или възпаление.

Комбиниран масаж


Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, стигащ до горната част на бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Характеристика
Две SIM карти24
  • Модел: GJ-6105
  • Наличност: В наличност
  • 2,177.01 лв.