Категории

Интерактивно устройство IQBoard LT + Pointer (с писалка и показалка)

Интерактивно устройство IQBoard LT + Pointer (с писалка и показалка)

Интерактивно устройство, което се монтира върху проектора и превръща всяка обикновена дъска в интерактивна. IQBoard LT превръща почти всяка плоска повърхност в интерактивна дъска. Устройството прави лекциите, запомнящи се и ефективни. Дава възможност на потребителите да работят върху традиционни бели дъски, стени, плотове и дори стъкло.
Производител: IQBoard
Модел: IQBoard LT+Pointer
Наличност: Да
187.20 лв
Поръчай
Интерактивната повърхност действа като компютърен екран, като едновременно с това запазва основната си роля на нея да се пише. С помощта на мултимедийния проектор на нея може да се правят презентации на уроците и учителят да води бележки или да маркира отделни теми и пасажи по екрана. Уроците могат да се записват и по-късно ученици и студенти да преглеждат видеоматериала при самоподготовка. Чрез IQ board LT учениците / студентите могат да участват активно в часовете и да изнасят свои презентации и материали. Приложението на IQ board LT не се ограничава само до работа в училищата – те могат да се използват навсякъде, където се провеждат срещи, презентации и обучения.
РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПРОЕКТОРА И ПРИЕМНИКА

IQBoard LT работи на принципа на инфрачервената технология. За да извършвате контрол върху приложения, да рисувате или пишете върху дадена повърхност, трябва да използвате инфрачервената писалка, която е включена в комплекта.
С преносимата интерактивна дъска IQ board LT имате възможност да създавате свои собствени планове на уроци, които да предизвикват вниманието и интереса на обучаващите се, да използвате разнообразие от графики и фонове или добавяте ваши собствени, за да развиете своя урок. След това можете да го запишете и да го използвате многократно или редактирате допълнително, ако е необходимо.

В зависимост от това, каква е работната площ, устройството трябва да се постави на разстояние:

80" (inch) 105cm-145cm
100"(inch) 128cm-180cm
120"(inch) 148cm-200cm
150"(inch) 188cm-245cm


Комплектът съдържа:
1бр. IQ Board LT board приемник
1бр. Стилус
1бр. Показалка
1бр. CD с инсталирани инструкции, драйвери и софтуер
1бр. USB кабел 5 метра

Предимства:

1. Малкото тегло и размери позволяват безпроблемно пренасяне и използване на устройството в дома, офиса или класната стая.

2. Ергономичен дизайн, благодарение на адаптера в комплекта, който позволява бързо закрепване за обикновени повърхности, и дори стени.

3. Ергономична писалка с повишена издръжливост.

4. Софтуер с богато съдържание на ресурси (снимки, шаблони и още много други), позволява конвертирането на файлове в PowerPoint, PDF, Picture и HTML файлове.
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца

 

Гаранция24 мес.
Loading...
Loading...
Loading...